Οι υπηρεσίες μας

Οι υπηρεσίες απευθύνονται στο σύνολο των εταιρειών και επαγγελματιών του νομού Αχαΐας και μέρους των νομών Αιτωλοακαρνανίας και Ηλείας. Επίσης, η σύγχρονη δομή της εταιρίας, μας δίνει την δυνατότητα συνεργασίας και με ιδιώτες για διανομές μικρού αριθμού αποστολών.Οι υπηρεσίες μας αναλυτικά:

Γενικό πρακτορείο διανομής τοπικού τύπου

Είμαστε μια αμιγώς ελληνική επιχείρηση, που αριθμεί 3 δεκαετίες δυναμικής παρουσίας στον τομέα των διανομών. Από την ημέρα της ίδρυσής μας, έως και σήμερα παρέχουμε με απόλυτη συνέπεια και αποτελεσματικότητα, υπηρεσίες διανομής τοπικού τύπου σε επιχειρήσεις, αλλά και στο ευρύ κοινό. Βασιζόμενοι στο πεπειραμένο ανθρώπινο δυναμικό μας και στην εμπιστοσύνη των πελατών μας, δραστηριοποιούμαστε με επιτυχία στο χώρο, διαγράφοντας όλα αυτά τα χρόνια μια αναγνωρισμένη πορεία.
Η πολυετής εμπειρία μας στη διανομή τύπου, η αξιοπιστία και ο επαγγελματισμός μας, έχουν συμβάλλει από κοινού στη δημιουργία και διατήρηση μακροχρόνιων, επιτυχημένων και διαρκώς εξελισσόμενων συνεργασιών.
Με σύμμαχο τη βαθιά και ουσιαστική γνώση των σύγχρονων απαιτήσεων, είμαστε σε θέση να εγγυηθούμε τη συνεπή, γρήγορη και οικονομικότερα δυνατή διανομή οποιουδήποτε εντύπου, απλού ή με ιδιαιτερότητα (ένθετα, διαφημιστικά, ευπαθή), παρέχοντας ευελιξία και ασφάλεια.
Οι προσφερόμενες υπηρεσίες, απευθύνονται και εξυπηρετούν ολόκληρο το νομό Αχαΐας, αλλά και συγκεκριμένα σημεία στους όμορους νομούς Αιτωλοακαρνανίας και Ηλείας.

Διανομές συλλόγων, σωματείων, εταιρειών

Παρέχουμε τη δυνατότητα άμεσης και ασφαλούς διανομής, οποιουδήποτε αντικειμένου μικρού ή μεγάλου σε όγκο, προς οποιαδήποτε κατεύθυνση.
Επίσης, αναλαμβάνουμε εξυπηρέτηση παντός τύπου εκδηλώσεων.

Προσκλητήρια γάμου, βάπτισης, δεξιώσεων

Στην πιο ευτυχισμένη στιγμή της ζωής σας, εμείς επιθυμούμε να βρισκόμαστε δίπλα σας, προσφέροντας με ευχαρίστηση, διάθεση και υπευθυνότητα άριστης ποιότητας υπηρεσίες.
Εμπιστευτείτε μας τη ροή της ενημέρωσης συγγενών και φίλων μέσω της διανομής και προσωπικής παράδοσης προσκλητηρίων ή προσκλήσεων, με ασφάλεια, συνέπεια και ταυτόχρονα το χαμηλότερο δυνατό κόστος και μετατρέψτε τη διαδικασία οργάνωσης των προσωπικών σας στιγμών σε μία μοναδική εμπειρία.
Παράλληλα, είμαστε σε θέση να καλύψουμε οποιαδήποτε άλλη ανάγκη μεταφοράς παρουσιαστεί, από και προς τους χώρους των μυστηρίων ή των εκδηλώσεων.

Ανθοπωλεία

Διατηρούμε εξαιρετικές συνεργασίες με όλα τα ανθοπωλεία. Αναλαμβάνουμε τη μεταφορά οποιασδήποτε παραγγελίας και εγγυόμαστε την άμεση και ασφαλή παράδοση.
Επιθυμείτε να στείλετε κόκκινα τριαντάφυλλα στον σύντροφό σας, ανθοδέσμη για τα γενέθλια ενός φίλου, λουλούδια προκειμένου να ευχηθείτε για μια γρήγορη ανάρρωση ενός δικού σας προσώπου;
Αφήστε το σ' εμάς! Θα σας βοηθήσουμε να κάνετε την καλύτερη εντύπωση με το μικρότερο για εσάς κόστος!

Ζαχαροπλαστεία

Οι συνεργασίες μας δεν περιορίζονται μόνο στα ανθοπωλεία. Αποδεδειγμένα, έχουμε αναπτύξει ιδανικές συνεργασίες με όλα τα ζαχαροπλαστεία.
Εξυπηρετούμε τη μεταφορά οποιασδήποτε παραγγελίας γλυκών και εξασφαλίζουμε την άμεση και ασφαλή παράδοση.
Επίσης, ενδιαφερόμαστε για τη δυνατότητα επέκτασης της συνεργασίας με αντικείμενο τη μεταφορά εμπορευμάτων, πρώτων υλών και γενικότερα κάλυψη όλων των αναγκών των ζαχαροπλαστείων σε επίπεδο μεταφοράς.

Δώρα

Στο ευρύ φάσμα των συνεργασιών μας ανήκουν και εκείνες που διατηρούμε με όλα τα εμπορικά καταστήματα όπως και τα καταστήματα δώρων.
Διεκπεραιώνουμε την παράδοση κάθε είδους δώρων στα αγαπημένα σας πρόσωπα, έμπιστα, γρήγορα και εχέμυθα, εκτελώντας τις δικές σας ακριβείς οδηγίες και επιθυμίες.

Διαχείριση εταιριών

Οι ανάγκες της εταιρείας σας μας εμπνέουν, οι πιθανές δυσκολίες αποτελούν για μας πρόκληση και κίνητρο για βελτίωση, ο ικανοποιημένος πελάτης μας δίνει δύναμη για να συνεχίζουμε.
Αναλαμβάνουμε να μεταφέρουμε με ασφάλεια και να παραδώσουμε έγκαιρα και σωστά, την αλληλογραφία σας, τα διαφημιστικά φυλλάδια και δώρα σας, όπου εσείς μας υποδείξετε.
Το σύστημα καταγραφής υλικού που διαθέτουμε, καθώς και το απόλυτα εξειδικευμένο και εξελιγμένο σύστημα ελέγχου των διανομέων μας, διασφαλίζει ότι το σύνολο του διαφημιστικού ή άλλου υλικού θα φτάσει ακριβώς στο target group που εσείς επιθυμείτε.

Πείτε μας τι θέλετε!!!

Διαβάσατε όλες τις παραπάνω πληροφορίες στον κατάλογο των υπηρεσιών μας, όμως δεν καταφέρατε να βρείτε κάτι που να καλύπτει ολοκληρωτικά τις δικές σας ανάγκες;
Κανένα πρόβλημα, συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας ή ελάτε σε επαφή μαζί μας μέσω του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή του τηλεφώνου.
Είμαστε πάντα στη διάθεση σας, για να κάνουμε την επιθυμία σας πραγματικότητα με τον καλύτερο και τον πιο εξειδικευμένο τρόπο.
Με τρόπο που απαντά ολοκληρωτικά στις δικές σας απαιτήσεις και επιθυμίες.