Συχνές Ερωτήσεις

Παρακάτω μπορείτε να βρείτε τις απαντήσεις, στις συχνά τιθέμενες ερωτήσεις.


Αντικείμενο μας αποτελεί η εξειδικευμένη μεταφορά και παράδοση οποιουδήποτε προϊόντος σε χρόνο και τόπο που επιθυμεί ο πελάτης. Κάθε αποστολή για εμάς είναι μοναδική.

Η κάθε περίπτωση είναι ξεχωριστή, ελατέ σε επικοινωνία μαζί μας και θα έρθουμε στην καλύτερη δυνατή οικονομική συμφωνία.

Η απόδοση της αξίας της αντικαταβολής γίνεται στον τραπεζικό λογαριασμό που θα πρέπει να δώσετε κατά την παραλαβή της αποστολής. Εντός 3 - 4 εργάσιμων ημερών από την παράδοση της αποστολής σας, δίνεται η εντολή στη συνεργαζόμενη τράπεζα για κατάθεση στο λογαριασμό σας του ποσού αντικαταβολής, μείον τυχόν προμήθειες που κρατούνται από την τράπεζα.

Στο κάτω μέρος στη σελίδα μας μπορείτε να εγγραφείτε στο newsletter και να δέχεστε όλα τα νέα και τις προσφορές μας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Η επικοινωνία μαζί μας γίνεται είτε μέσω της σελίδας μας, είτε τηλεφωνικά η ακόμα και με ένα φαξ η ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Η εταιρική οργάνωση και οι πιστοποιημένες μας υπηρεσίες μας παρακολουθούν βήμα προς βήμα την πορεία των προϊόντων που έχουμε επιφορτιστεί την διανομή. Γνωρίζοντας ανά πάσα στιγμή σε ποιο σημείο βρίσκετε το αντικείμενο που πρέπει να παραδοθεί. Επίσης σε σύντομα χρονικό διάστημα μέσω μιας εφαρμογής θα μπορεί και ο ίδιος ο πελάτης να παρακολουθεί την πορεία της αποστολής του.