Διανομή των φοιτητικών συγγραμάτων από την εταιρία διανομών "ΖΕΦΥΡΟΣ"

Η εταιρία μας στέκεται δίπλα στους φοιτητές στην ακαδημαϊκή τους πορεία, κατανοώντας τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν σπουδάζοντας στην Πάτρα. Ο «Ζέφυρος» από φέτος αναλαμβάνει, μεταξύ άλλων, την παραλαβή και την διανομή των ακαδημαϊκών συγγραμμάτων για ΑΕΙ και ΑΤΕΙ στην Πάτρα.

Ελάτε σε επαφή μαζί μας και προσκομίζοντας τα απαραίτητα στοιχεία παραλαμβάνουμε και παραδίδουμε τα συγγράμματα στο χώρο σας. Χωρίς ουρές, χωρίς ταλαιπωρία και χωρίς κουβάλημα και με ελάχιστο κόστος. Καλύπτουμε όλες τις περιοχές της Πάτρας.

Για την παροχή της υπηρεσίας απαραίτητη είναι η προσκόμιση φωτοτυπίας του πάσου, αριθμός ταυτότητας καθώς και αναλυτική λίστα των συγγραμμάτων και των σημείων διανομής ( η τελευταία μπορεί να συμπληρωθεί και στο κατάστημα μας ). Η παράδοση των στοιχείων μπορεί να γίνει στο κατάστημα η ηλεκτρονικά κατόπιν συνεννόησης.

Οι τιμές μας διαμορφώνονται ως εξής:

Παραλαβή και παράδοση από ένα βιβλιοπωλείο χρεώνεται 2€ και για κάθε επόμενο βιβλιοπωλείο η χρέωση είναι επιπλέον 1€. Σημειώστε ότι η ανώτερη τιμή της υπηρεσίας είναι 5€ στην περίπτωση που τα βιβλιοπωλεία ξεπεράσουν τα τέσσερα. Η πληρωμή γίνεται κατά την παράδοση των συγγραμμάτων.

Στοιχεία επικοινωνίας , για ερωτήσεις, απορίες, διευκρινήσεις,
Διεύθυνση:Κορίνθου 381, Πάτρα

Τηλέφωνο: 2611 810 268

Τηλέφωνο CU: 6946 281 641

Τηλέφωνο What's up: 6988 688 834

Share this post