Ο νέος τρόπος αποστολών. διανομών. διαχείρισης.


Στόχευση κοινού και περιοχών

Εξαιρετική γνώση της αγοράς και της γεωμορφολογίας της περιοχής, οφείλεται στην πολυετή εμπειρία μας στο αντικείμενο των υπηρεσιών διανομής.

Μείωσης κόστους διανομών

Παράγοντες όπως η άρτια οργάνωση της επιχείρησης, οι σύγχρονες εγκαταστάσεις της, η δυναμική εμπορική μας πολιτική, ο εκσυγχρονισμός των προσφερόμενων υπηρεσιών, και ο σωστός εταιρικός προγραμματισμός, συμβάλλουν σημαντικά στη μείωση των λειτουργικών δαπανών μας και ως εκ τούτου και του κόστους των διανομών.

Άμεση παράδοση

Το λέει και το όνομα μας, ο Ζέφυρος... είναι άνεμος.

After sales service

Οι υπηρεσίες μας δεν εξαντλούνται με την παράδοση του υλικού. Είμαστε πάντα δίπλα στον πελάτη, δίνοντας του τη δυνατότητα να εκφράσει τυχόν παρατηρήσεις και σχόλια αναφορικά με την ποιότητα των υπηρεσιών μας. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας σε περίπτωση που προκύψουν προβλήματα κατά τη διαδικασία μιας αποστολής.

Ικανοποίηση πελατών

Για μας κάθε πελάτης είναι μοναδικός και στόχος μας είναι η απόλυτη εξυπηρέτηση του.

Ασφάλεια διαχείρισης

Η ποιότητα της διακίνησης του έντυπου υλικού και άλλων εμπορευμάτων, διασφαλίζεται μέσω του συστήματος ηλεκτρονικής παρακολούθησης των σταδίων της πορείας των διαδικασιών της παραλαβής, διανομής και παράδοσης που διαθέτει η επιχείρησή μας. Σ εμάς οι αποστολές σας είναι ασφαλείς, πράγμα που ενισχύει την εμπιστοσύνη σας.